SLAGER TENTE WEDSTRIJD


Kamping Kitsch Club en DJ Peter Van Praag zijn op zoek naar headliner van de Slager Tente!

DJ Peter Van Praag verzorgt al jaren de programmatie in de Slager Tente van #KKC. Jaarlijks krijgen vooral minder gekende artiesten de kans om er een lap op te geven en voor een groot publiek vol ambiance op te treden.

 Peter wordt elke keer overstelpt met vragen van artiesten die er ook wel eens willen bij zijn, daarom is besloten om iedereen gelijke kansen te geven en er een concours aan te koppelen waarbij vooral de fans de uitslag zullen bepalen!

SLAGER TENTE WEDSTRIJD

Meedoen is simpel!

Artiesten maken een video van zichzelf, sturen die door het door en komen meteen in aanmerking voor de eerste stemronde die enkel en alleen wordt aangedreven door de fans. De 15 artiesten met de meeste stemmen zijn meteen de kandidaten voor de finale én zeker van een plaats op het podium van de Slager Tente.

Uit deze 15 kandidaten wordt tijdens het finale evenement een winnaar gekozen die niet enkel mag headlinen in de tent, maar ook het hoofdpodium mag openen én het themalied van de Slager Tente mag vertegenwoordigen.Tijdens de finale die doorgaat op zondag 19 maart 2023 in OC De Burggrave (Evergem, Oost-Vlaanderen) zijn het opnieuw vooral de fans die de grootste invloed zullen hebben. Zowel in de zaal als thuis, want het evenement wordt live gestreamd en fans kunnen van thuis uit ook stemmen. Vlaanderens knapste zanger Sergio zal de finale in goede banen leiden!
Alle nodige informatie rond deelnemen en reglement vind je op www.petervanpraag.be

Video

Meer nieuws

Onze Sponsors

Panic button - Not Safe For Work