FACK's tickets

IK HEB VRAGEN OVER MIJN TICKET?

Vragen over tickets kun je stellen aan onze ticket partner! https://eventix.nl/klantenservice

Ik heb mijn ticket nog niet ontvangen?

Dat klopt! Dit jaar werken wij met Sealed Tickets, dat betekent dat je jouw tickets pas een aantal dagen voor het festival zal ontvangen. Op woensdag 14 augustus, om 10u worden alle tickets verstuurd. We werken dit jaar met Sealed Tickets om fraude tegen te gaan.
Meer info: https://eventix.nl/closedloopticketing

Ik kan er toch niet bij zijn en wil mijn ticket doorverkopen

Op onze Tickets pagina kan je via ticketswap je ticket doorverkopen. Ticketswap is ook de enige mogelijke optie om je ticket door te verkopen.

IK KAN MEN TICKET NIET MEER VINDEN?

Je kan je ticket hier terugzoeken: https://eventix.nl
Als dat niet lukt, kunde et altijd vragen aan tickets@eventix.nl
Loempen os!

WAT ALS HET NIET ZOU DOORGAAN?

Dan gelden de tickets voor de editie van 2025. Zou wel verdoeme spijtig zijn, want wij hebben er alvast zin in!

WAT ZIJN BITCOIGNS?

In plaats van bonnekes, gebruiken we BITCOIGNS dit jaar. Ge koopt dus BITCOIGNS aan ipv bonnekes, wat nen bitcoin is in het echt dat snapt er niemand, ma bon. 1 BITCOIGN IS 1 EURO transparantie voor iedereen! Santé.

HOE WERKEN GRATIS BITCOIGNS?

Als je een pakket koopt met gratis bitcoins, moet je eerst uw waarde op gebruiken eer je in aanmerking komt voor de gratis bitcoins bvb je koopt voor 25 euro op voorhand, dan kan je die 2 EUR gratis bitcoigns pas gebruiken als je 25 EUR is opgebruikt. Eerst worden de aangekochte coins afgewaardeerd, daarna pas de gratis bitcoigns.

KAN IK GRATIS BITCOIGNS REFUNDEN?

Neen, een gegeven paard kijkt men niet in de bek! Een gratis bitcoign is gratis en heeft dus ook geen waarde, je kan je gratis bitcoigns dus op het festival gebruiken en spenderen, maar je kan deze dus achteraf niet refunden aangezien je deze gratis gekregen hebt…

CASHLESS HOE BEDOEL JE?

Op het terrein zijn er verschillende laadpunten waar je geld op je bandje kan laden zowel met contant geld als met bankcontact. Hiermee kan je aan elke bar, eten en drinken kopen. Staat er na afloop van het festival nog geld op? De refundlink komt op 24 augustus om 12:00 online op onze socials. Vanaf dan heeft u tot 4 september 23:59 de tijd om uw refund aan te vragen. Na verwerking van alle aanvragen zullen de overgebleven bitcoigns terugbetaald worden. De betaling zal dus plaats vinden vanaf 5 september! We raden aan zoveel mogelijk elektronisch te betalen, en vergeet niet dat als je op voorhand bonnekes koopt dat ge dan een voordeel doet!!!

KAN JE DE DAG ZELF NOG TICKETS KOPEN?

We zijn elk jaar uitverkocht, indien er de dag zelf nog tickets te koop zouden komen, of er is extra capaciteit, laten we dat weten via onze kanalen! ER ZIJN GEEN TICKETS TE KOOP AAN DE DEUR! ENKEL ONLINE!

MOET IK MIJN TICKETS PRINTEN?

Wij raden aan om een geprinte versie van je ticket mee te brengen, geen gezeik, geen platte gsm en vlotte doorgang gegarandeerd! Tickets kunnen ook gedownload worden in je apple wallet op je smartphone of je kan de PDF laten scannen op je gsm als je scherm niet gebarsten is en je je scherm licht op 100% kunt zetten... of 200%!

KAN JE EEN FACTUUR KRIJGEN?

Dat kan zeker, misschien wel goed als ge met uwen bureau of met fabriek afkomt! Je kan uw facturatie gegevens invoeren bij het afrekenen en de optie “ik wens een factuur” aan te vinken! Makkelijk hé!

Wat zit er in de VIP tafels?

Voor de échte dikke nekken is er een VIP dek met tafels, hapjes en bediening, er is een héél beperkt aantal VIP tafels, deze hebben een verhoogde aparte zone met exclusief uitzicht op de Mijn Stage. Bij het aankopen van een Toafel, zit er voor €500 drank bij, just genoeg voor den aperitief! Deze plaatsen zijn ULTRA limited dus indien ge wilt moete der snel bijzijn. Aparte wc’s en wat extra exclusieve animatie krijgen der voor niks bij. BLING BLING

FACK's Festival

Is er ne kamping?

Gezien kamping kitsch club een eendaags festival is, is het is niet mogelijk om op kamping kitsch club te logeren… Ge kunt wel een kamer boeken op booking.com, of vragen aan vrienden en familie of ge daar niet kunt slapen.

Mag ik op de parking blijven slapen?

Zot! Vaneigens nie! Ne parking is voor op te parkeren en niet voor te slapen of te poepen! De parking moet volledig vrij zijn om 01.00 s’nachts! Wagens die dan  nog op de parking staan, zullen worden weggesleept en beboet!

Wat valt er te zuipen ?

We raden onze bezoekers aan om antins nen primus te drinken. er zijn voldoende drank en eetstanden voorzien. de beschikbare dranken zijn bier, sterke dranken (vodka, gin, rum), soft drinks (vo de wulletjes) en liters ander tug…

Is er eten voorzien ?

Der zal VANALLES te fretten zijn, ma echt vanalles, ook zand en bonen. Komt maar met een lege maag, we gaan wij ze wel volsteken…

Mag ik huisdieren meenemen naar het event?

Alle huisdieren met een totaal gewicht van minder de 1,4 gram zijn toegelaten, indien deze opgeleid zijn om zonder leiband mee te lopen met zijn baasje. Vlooiencircus kan dus mee.

Wat als je iets verliest?

Gevonden voorwerpen worden afgegeven bij de politie van Kortrijk en zijn bij hen op te halen de dag erop. Als het u maagdelijkheid is, moeten we u teleurstellen, niet terug gevonden…

Zijn er genoeg toiletten?

Ja en ook genoeg WC papier, maar ‘t is altijd slim om thuis al is te “bouten” voor dat ge komt… ‘T is maar nen tip.

Mag ik medicatie meenemen tegen ziekte of allergie?

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

Is er aan de vegetariërs gedacht?

Ja er zijn frieten te verkrijgen, en er staat gras op de weide.

Mag je binnen en buiten?

Het is gezien de huidige maatregelen, niet mogelijk om binnen en buiten te gaan op het terrein. Dus binnen is binnen en buiten is buiten.

FACK's Transport

Opstapplaatsen Bussen

AALST  Carpool Aalst-Zuid, Driehoekstraat 3, 9320 AALST  12:10
AALTER  CARPOOL E40, 9880 AALTER  11:45    
AARSCHOT  CARPOOL E40, STEENWEG OP SINT-JORIS-WINGE, 3200 AARSCHOT  10:50    
ANTWERPEN  CROWN PLAZA, GERARD LE GRELLELAAN 10, 2020 Antwerpen 11:20    
BRUGGE  KINEPOLIS BRUGGE, Koning Albert 1 laan 200, 8200 Brugge  11:30    
DEINZE  Carpool E17 Deinze, Steenweg Deinze 31,9810 Nazareth  12:15    
GENT  Autocarparking Gent-Dampoort, Koopvaardijlaan, 9000 Gent 12:15  
Hasselt  Kinepolis Hasselt, Via Media 1, 3500 Hasselt  10:00 
HERENTALS Carpool Herentals-West, Herentalsesteenweg, 2280 Grobbendonk  10:45
IEPER Autocarparking, Oudstrijderslaan, 8900 Ieper  11:45
LEUVEN
 PARKING BODART, Veilingweg, 3001 Leuven  11:10    
MECHELEN  Busparking overkant vh Rode Kruisplein, 2800 Mechelen  11:00  
Menen Bushalte CC De Steiger, Waalvest 1, 8930 Menen 12:10  
Poperinge Station Poperinge, Brasserie Moustache, Ieperstraat 169, 8970 Poperinge 11:30
SINT NIKLAAS  P&R WAASMUNSTER, E17, 9520 Waasmunster  11:50    
STROMBEEK-BEVER  CARPOOL STROMBEEK-BEVER, ANTWERPSELAAN, 1853 GRIMBERGEN  11:40   
TORHOUT  CARPOOL PARKING, 8820 TORHOUT  11:45    

Terugkeren naar huis met de bus

De bussen vertrekken als het festival afloopt om middernacht.

Leg je zelf een bus in? aanmelden voor de drop-off & pick up zone doe je hier!

Via deze link kan je jouw bus aanmelden voor de aanvraag van een drop-off & pick up zone. Deze zullen een dag voor het festival een doorlaatbewijs krijgen en een routebeschrijving. Bussen die zich niet aanmelden zullen niet toegelaten worden in de voorziene zone.

Is er een fiets stalling?

De slimste komen met vélo! Dan kunde zo goed als recht voor de deur parkeren, der zijn stallingen voorzien, ma vergeet geen ketting voor hem vast te leggen! We zijn niet verantwoordelijk voor schade of diefstal, best ook niet met uwe nieuwe carbonne specialised komen, of ze draaien hem volledig uit mekaar.

Hoe zit dat met de bus?

Als ge met ne groep komt komde beter met den bus! DONT DRINK AND DRIVE! Ge moet op voorhand een buspas kopen in den ticketshop, LET OP PLAATSEN ZIJN BEPERKT! Als ge gene kunt bemachtigen wilt dat zeggen dat de chauffeur zenne plan moet trekken!

FACK's Algemeen

Hoe oud moete zijn?

De minimum leeftijd is 18 jaar, er zal gecontroleerd worden aan den entree! Ge moet 18 zijn op het moment dat ge binnenkomt, zonder uitzonderingen! (moeten ergens de grens trekken)

Wat Mag Er Nie?

GEEN EIGEN DRANK, BLIKJES, FLESSEN,…
GEEN EIGEN ETEN, VOEDINGSWAREN,…
GEEN DRUGS OF ANDERE VERDOVENDE MIDDELEN
GEEN EXHIBITIONISME, KEEP YOUR DRIPPER, BEHIND THE ZIPPER…
GEEN ONGEWENSTE INTIMITEITEN / HANDTASTELIJKHEDEN
GEEN WAPENS, SELFIE STICKS, VUURWERK, SPUITBUSSEN,…
GEEN DOORVERKOOP VAN TICKETS
GEEN STAGE DIVE, CROWD SURF OF ANDERE GEVAARLIJKE STUNTS
GEEN AGRESSIE, DISCRIMINATIE, ONGEWENSTE INTIMITEITEN, HINDERLIJK EN/OF AANSTOOTGEVEND GEDRAG
GEEN RUGZAKKEN, FRIGOBOXEN,…
VERBODEN TE KAMPEREN OP OF ROND KAMPING KITSCH CLUB
Alvorens het terrein te betreden moet je door een metaaldetectiepoort en kan er rechtmatig worden afgetast en gevraagd worden zakken of tassen te openen. Bij weigering wordt de toegang verboden, evenals bij het bezit van drugs of verdovende middelen.

Nog tips? ?

Pakt oordoppen mee
Gebruik met mate alcohol
Think for yourself, care about others
Op ‘t gemak: Eat, sleep, rave.
Don't push your limits.
Be responsible
Be prepared for any type of weather, Poncho VS. Zunnecreme
Take your time to chill
Always have safe sex
EHBO is your friend.
Don't drink, drug and drive! Pakt den bus

Is er een meldpunt voor ongewenste intimiteiten?

Op ons feest gelden dezelfde regels als overal, ongewenste intimiteiten zijn ABSOLUUT niet toegelaten, er zal een duidelijk aangegeven meldpunt zijn, en extra toezicht. Moest je toch dingen zien of ondervinden die niet door de beugel kunnen, of waar je je vragen bij stelt kan je steeds terecht bij de security, EHBO of organisatie. Op het terrein zelf gaat dit het vlotst via het algemeen meldpunt.

Zijn er lockers?

Ja! Ma ge moet niet teveel waardevolle spullen meepakken, der is niemand geintresserd in uw goude horloges en uwe nieuwen huwawei telefon. Laat dat maar allemaal gewoon thuis. Wat boeit dat ook?

Close Cookie Preference Manager
Cookie Settings
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage and assist in our marketing efforts. More info
Strictly Necessary (Always Active)
Cookies required to enable basic website functionality.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.