Kamping Kitsch Club is het grootste verkleedfeest van België. Na 5 succesvolle edities in Knokke, verhuisde de Kamping vorig jaar naar Aalbeke (Kortrijk). Ook de 8e editie, zaterdag 25 augustus 2018, zal in het Kortrijkse plaatsvinden. Op de kamping geldt er 1 regel: Wie niet verkleed is, komt er niet in! Voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Dompel voor 1 dag onder in de wereld van opgezette camino’s, keiharde ketelmuziekmuziek, Vlaamse schlagers, caravans, tuning cars, hamburgerkramen, pintjes, liters sangria, bonzaï tunes, marcellekes, witte kousen, frigoboxen, moddergevechten, miss wet t-shirt contests en veel meer.

Wat begonnen is als een klein feestje in Kitsch Club (Knokke), met een 100-tal vaste klanten en vrienden, is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot het grootste verkleedfeest van België. De vorige edities waren in recordtijd uitverkocht, de aftermovies werden heuse Youtube-hits en P-magazine schreef een 8-pagina lange reportage over het festival.

Niet enkel de outfits zijn aangepast, ook het muzikaal programma en de randanimatie. Vorige edities ging het publiek volledig uit de bol tijdens verschillende topacts zoals Preuteleute, Zanger Rinus, Pat Krimson, De Stoopjes, Tim Tesly, Lesley Ann Poppe, in bed met Hot Marijke, en publiekslievelingen Marcel & Vicky.

Plezier staat centraal op Kamping Kitsch Club en dit op zaterdag 25 augustus 2018 van 12u tot middernacht. De ticketverkoop voor dit 1 daags verkleedfestival gaat van start op zaterdag 1 april via de Kamping Kitsch Club Facebook pagina